Pom pom shoes

Beställde de sötaste skorna från Asos förra veckan och i onsdags kom dom.   De är riktigt söta. Valde mellan dessa och ett par andra men har inte supermånga svarta skor, så dessa fick de bli!   Tycker pom pom'sen är hur fina som helst.   Hade de inte varit där hade jag inte köpt skorna. Nästan allt ligger i detaljerna.    
 
 
 

Bedweek

Har påbörjat en jobbig period igen, så denna veckan har jag tillbringat 90% nerbäddad i sängen.   Sovit, druckit te och stängt ute omvärlden. Och självklart kollat Modern Family. bild
Imorgon ska jag äntligen fixa en splitdye. image  Har inte varit såhär nervös på länge. Det är läskigt för att den svarta färgen är permanent.   Blir det itne bra vet jag inte vad jag gör, haha! Men jag hoppas på det bästa. 
 
 
  

Fave's on Netflix

Tog och skaffade ett konto på Netflix för några veckor sedan. image  Många av mina favoritfilmer fanns och det gjorde mig glad. Men jag har fastnat lite extra för två serier. 
Min syster sa att jag skulle börja kolla på Modern Family. bild  Trodde inte jag skulle tycka om det så mycket som jag gör. 035.gif image by Ahiruchan  Kollade på minst 10 avsnitt bara igår, när jag väl sitter och kolla är det svårt att inte trycka "se nästa avsnitt". Är väldigt glad att det är så många avsnitt. image  För vem hatar inte när alla avsnitt på en serie är slut och man vill bara ha mer. 
 
 
Herregud vad jag älskar RuPaul's drag race!   Säsong två och tre tog slut med en gång. Så himla synd att ettan inte finns tillgänglig där. Måste hitta!   Tycker RuPaul är fantastisk och självklart deltagarna. Raja från säsong tre är min absoluta favorit!   Dock är jag så trött på Shangela, haha! 
 


RSS 2.0