Some inspo

   
 
Har inte bloggat på hundra år. Bild av Rilakkuma  Men wow, nu ska jag ta tag i det igen. Blir en mjukstart efter uppehållet med lite inspiration från min Tumblr och Pinterest.   Två av de absolut bästa sidorna. Kan spendera timmar där. Om ni inte redan förljer min Tumblr kan ni göra det genom att klicka in HÄR!   Och HÄR kan ni hitta min Pinterest! Bild av RilakkumaLänka gärna era Tumblr's så jag kan kolla in dom. 
 
  

Rhythm Nation 1814

 
Ganska ofta brukar jag sitta och kika runt på Tradera efter LP-skivor. image  Tycker det är jättekul att samla på och ha på tavellister. Hittade Janet Jackson's "Rhythm Nation 1814", för endast 10 kronor!   Slog till direkt och vann den. Yay!   Nu har Mina två andra skivor med Michael Jackson lite sällskap. 
Såg även idag att det är 2 månader och 2 dagar (!!!!!!!) kvar tills Janet's konsert i Stockholm.   Det kommer bli den bästa dagen i mitt liv, helt galet! 
 
 
 
image

Fluffy pink polar bear

image
 
   Kappa - WEGO   
   Tröja - Taobao   
   Kjol - Monki   
   Leggings - eBay   
   Skor - Swankiss   
 
 
Min lektion idag blev inställd så åkte aldrig in till skolan. image  Jag och mamma åkte istället till mormor som hade bakat bullar. Det bästa jag vet! bild  Annars har jag inte gjort så mycket. Tyckte iallafall min outfit var fin idag.   Är helt förälskad i mina nya skor från Swankiss, kan inte förstå att jag fick ta på ett par! 
 
image


RSS 2.0