Långa skoldagar

Moshi!  

Både idag och igår har jag haft långa dagar i skola.   Det är det värsta med måndagar och tisdagar. Som tur var så har vårat schema anpassats så dagarna blir kortare och kortare för varje dag. image  Fick mitt studiebidrag idag med vilket känns bra, hihi! Image Börjar vid åtta imorgon, så lägger mig lite tidigare för att orka upp till bussen. 
Ses imorgon! 
 
Två bilder från idag, från bussen och svenskalektionen! Deco-mail pictograms of Rilakkuma 
 
 
     

Hello Cavites bat sweater

      
 
Hitta tröjorna HÄR!
 
Tycker att Hello Cavites bat sweaters är så enormt sockersöta. image  Jag har länge velat ha en, och jag ska köpa en snart. 035.gif image by Ahiruchan Men jag har ett jätteproblem med att välja vilken jag ska köpa.
Är mest inriktad på den rosa (!) men tycker ochså om den lila väldigt mycket. * Emoticons * デコメ of the same face as well Men den beslutsångesten jag har så kan det ta dagar innan jag kan bestämma mig, haha!  
 
      

Making plans

Hejsan mina sötnosar! image

Sitter i skrivande stund och ska göra lite ringar, köpte lite material när jag var i Göteborg på Pysselbutikensson.  Som för övrigt har världens sötaste namn och är som en godisaffär, fast dock utan godis. Funderar på att göra alldelles egna ringar och kanske sälja, men jag tänker fortfarande på det.  Skulle det vara en intresant idé tycker ni? 
 
 
    
 
Har börjat planera mitt höstlov också! image Det är inte många veckor kvar nu och sedan vipps, så är det lov. Det är ju inte bara höstlov utan halloween med.    Har skrivit det förr men gör det igen, jag älskar halloween! Ska ha fotoshoots och måste verkligen fixa nya bilder till en ny bloggdesign.  Den börjar få några månader på nacken. 
 
 
 
  


RSS 2.0