Taobao order done!

 
 
Har precis betalat min Taobao-order jag gjorde idag.   Efter flera timmar velande fram och tillbaka så bestämmde jag mig för fyra fina saker. En klänning, en peignoir, en ring och en tröja. Det är jättesvårt att välja bara några saker att köpa när man ska beställa där. * Emoticons * デコメ of the same face as well  Allt är ju så fint! Visar inga bilder på saker nu, då blir det inget spännande när de väl kommit!  Bild av Rilakkuma
 
Gammal bild. Måste bli bättre på att fota nya alltså >-----< 
 
 

Massage

Hejsan fina läsare! 
 
Som jag sa igår så skulle jag gå på massage för min nacke idag. Det gjorde jag och det var så otroligt skönt.   Var så avslappnad så att jag nästan somnade. Skulle lätt kunna gå dit igen, det var verkligen värt pengarna. Men halvimmen gick alldelles för snabbt, haha!  
 
Sitter just nu och har världens "träningsvärk". Det sa min massör att kan kunde få. Det är det värsta jag vet. Det gör så ont! Hoppas jag kommer upp ur sängen imorgon.  bild
 
 
 
 
Imorgon är det sista skoldagen för denna veckan eftersom det är första maj på fredag. Bild av Rilakkuma  Yes! Älskar långhelger, inte för att det är så otroligt lång men ändå. Hoppas det blir bra väder. 
Kramkram, vi ses imorgon!  
 
 

Pink inspo

 
 
Dagens rosa inspo från min Tumblr. image  Älskar verkligen ryggsäcken, kan verkligen inte hitta den med just de färgerna tillsammans någonstanns. Buhu, vill ju ha den. Min Tumblr finns här!  
 
 
 


RSS 2.0