Days and days

Längtar till så mycket till 2016. image  Jag har bestämmt att det kommer bli ett bra år då jag ska göra mycket. Snart är det bara en månad kvar av det och jag har börjat räkna ner till olika saker. bild
Idag är det exakt 150 dagar kvar till att jag ska på Janet Jackson's "Unbreakable Tour"!   Det är helt sjukt. Kan fortfarande inte förstå att detta kommer att hända!   Och bara om 50 dagar fyller jag år. Hela 18 år och jag är myndig. Hej hej jag är inte redo! image
 
 

"There's something wrong with Esther"

Såg trailern för Orphan för ganska länge sedan och den verkade väldigt bra. image  Igår bestämmde jag mig för att titta på den då jag var hemma.
 
Den handlar om Kate och John, ett par som ska adoptera en flicka, Esther, från ett flickhem. Hon är inte riktigt som alla andra. Efter ett tag börjar Kate misstänka att något inte är som det ska med Esther. Kate försöker övertala John att skicka tillbaka henne, men har är emot det. Hon får reda på att Esther inte är ett barn.
 
Precis som jag hade förväntat mig var den väldigt bra.   Gillar den möra känslan som finns igenom hela filmen. Skulle gärna se den igen, även fast den kanske inte var superläskig. Den får 4/5 stjärnor av mig! Rekomenderar den starkt! 
 
Side note: älskar Esthers kläder så mycket.   Speciellt den beiga klänningen hon bär första dagen i skolan. Har letat efter en liknande idag men hittar tyvärr ingen. 
 
 
  
 
 
 

Melanie Martinez - Soap/Training Wheels

Ååå jag älskar Melanie Martinez musikvideos för "Soap" och "Training Wheels".   De båda är så fina. Favoriten är nog "Training Wheels", den är en 10/10! bild  Älskar hur det är filmat. Vill vara där, det ser så magiskt ut! Hon är så himla vacker i båda, dräglar nästan över hennes hår.  
 Vad tycker ni om dom, vilken är eran favorit? image
 
 


RSS 2.0