Svar på kommentarer

Hej hej Ebba~ 
En fråga till om Taobao ^^;; Sökte runt efter bra taobao agents/shopping services och såg då att folk klagat på att många services lägger till priser/gör det dyrare än vad det egentligen är (bla på frakten så att de själva kan ta pengarna) har detta hänt dig? vill inte riskera att komma över en dålig sida som tar mina pengar ;;A;; hur mycket brukar frakten kosta när du beställer?

Jag som använder mig av den svenska servicen kinalink.com tycker att de är jättebra! Deco-mail pictograms of Rilakkuma De har inte allt för höga kostnader på sin service och de tar inte pengar. När jag har beställt brukar frakten ligga på högst 400kr! Då har jag ändå köpt 6 saker som legat på 600 - 700kr tillsammans. image Min förra beställning blev totalt ca 960 kr med frakt inräknat! 
 
Skojar du? Sushi är det godaste som finns ;D

Nope, inte enligt mig! ^^ Äter nästan inget för jag är så kräsen :3 
 
 

Sushi

Moshi! image

När vi kom hem igår så gick jag in på Nikko Sushi, för jag har alltid viljat prova sushi! image Smakade på det direkt när jag kom hem och det var inte alls som jag trodde. Det föll mig inte alls i smaken och efteråt mådde jag jätteilla, haha! ;;___;; Men jag är glad att jag smakat, men kommer nog inte köpa det igen. Gillar några av mina läsare sushi? image 
 
 
 

New In ;;3;;

 
 
 
Detta var det jag köpte igår. En "dagbok" från Lagerhaus, älskar låset som är som ett hjärta!  Hihi. En mascara och en eyeliner från Kicks. Behövde verkligen en mycket tunnare eyeliner för den jag har är så klumpig om man ska vara extra noga.  
 
image


RSS 2.0