Cotton Candy baby

Moshi!  
 
 
Hur är det med er idag? 035.gif image by Ahiruchan  Med mig är det bara bra. Har kollat på konståknings EM idag bara för att Joshi och Victoria är med. De är från min hemstad och bodde bara några hundra meter från mig. De var jätteduktiga och alltid kul när de kommer lång upp bland placeringarna!  Deco-mail pictograms of character
 
Hade ganska tråkigt igårkväll så provade lite olika frisyrer. Bild av Rilakkuma  Lyckades faktiskt hyffsat bra med att göra två bollar (eller vad man nu ska kalla det :3 ). Har försökt så många gånger förut och det har inte blivit bra. Image  Tänkte göra någon slags tutorial någon dag! 
 
Ha en bra lördag, kramkram!  
 
 

From my wardrobe

Moshi!  Bild av Rilakkuma
 
Hittade mina Hello Kitty ballerior långt inne i garderoben! Köpte de för kanske 3 år sedan på H&M's barnavdelning och har typ aldrig använt de. Deco-mail pictograms of character  De är lite små men försöka tänja ut dom lite. Älskar dom och vill såklart använda de i vår/sommar. 
 
 
 
 
 

Angelic Pretty + Barbie = TRUE!

  
 
 
 
 
Angelic Pretty har gjort ett samarbete med Barbie och kolla bara denna underbart vackra klänning.   Även fast den är ganska enkel så är denna en av mina absoluta favoriter från AP. image  Så hilma gulligt med de mörkrosa rosetterna, åå vad jag vill ha denna. 
 
 
  
 
 


RSS 2.0