Första advent

  Moshi fina läsare!  
 
Har haft lite att göra idag. Har fotat och lagt ut kläder på Tradera som tog längre tid än vad jag förväntat.   Men det var skönt att få det gjort.   
Det är förövrigt första advent idag och imorgon är det december!    Den bästa månaden på hela året. Sedan är det bara 14 ynka skoldagar kvar.  image  Helt otroligt! 
 
image   Hoppas att ni har haft en mysig första advent och sov sött!  image 
 
 
 
 
  

Pink christmas inspo

image
 
 
 image Tiden går superfort och imorgon är det redan första advent!  image Tänk er, på mådag är det 1;a december och julafton är så nära. Allid när jag går till skolan från bussen på morgonen blir jag så glad av alla juldekorationer.   Nu är det verkligen jul! Har verkligen längtat efter att kunna säga så. 
 
 
image
 
 

Hello Kitty marshmallow's

  
 
 
 
Köpte världens sötaste julgranskula idag!  * Emoticons * デコメ of the same face as well  Hittade den och eftersom den var billig köpte jag den och för att det är Hello Kitty på.  image Märkte senare att men kunde dela på den och innuti fanns det....
 
 
...söta marshmallow's! Deco-mail pictograms of Rilakkuma Trodde först det var vit choklad (är därför jättesugen på choklad just nu). bild  Skulle lätt kunna pynta hela mitt rum med dessa eftersom de inte kan hänga de i min lilla gran, för då välter den.   
 
 
  


RSS 2.0