Bad update

Hejsan på er !  image
 
Wow, nästan en hel vecka sedan bloggen senast blev uppdaterad. bild  Har inte kännt mig riktigt bra de senaste två veckorna så har ännu en gång lagt bloggen åt sidan ett tag. Deco-mail pictograms of character  Men jag försöker tänka ut vad jag ska blogga om när jag känner mig bättre. Bild av Rilakkuma  Det kommer lite ströinlägg då och då, men hoppas jag orkar uppdatera dagligen snart igen.
Kram på er ! 
 
 
  

No consert

Hejsan på er ! image
 
I oktober skrev jag ett inlägg om att jag skulle se Janet Jackson den 27 april. Bild av Rilakkuma Tyvärr blev hela hennes turne framflyttad så det blir ingen konsert just då. Vi som hade fått så himla bra platser. Deco-mail pictograms of character  Men vi ska dra iväg till Stockholm den 27-28 april iallafall då hotellet och tågbiljetterna inte gick att avboka!   Har varit där en gång innan, så det ska bli kul at komma tillbaka. image  Blir nog en hel del shopping, haha!
 
Bild från tidigare i veckan ! 
 

American Horror Story

Grejen med att jag skaffat Netflix är både en positiv och negativ sak. bild  Det positiva är att jag hittat så mycket nytt och bra att kolla på.  Det negativa är att jag kan ha blivit lite för beroende av det. image  Tittade klart på alla säsonger av Modern Family super snabbt. 
Nu har jag hittat en ny favoritserie, American Horror Story.   Även denna tipsade min syster om. Och jag älskar det så mycket.   För mycket. Det är svårt att göra annat när det finns så många avsnitt jag ännu inte sett. Är redan på säsong tre, Coven. Bild av Rilakkuma  Alla har varit hur bra som helst hitills och är så spänd på de två sista. Rekommenderar verkligen för er som inte sett!   
 
image


RSS 2.0