Mitt 2015

image
 
Har året varit bra? 
Detta året är nog ett av de sämsta.  Har mått jättedåligt och allt har bara kännts så meningslöst. Har nog sovit 60% av detta året. Har inte gjort något speciellt. 

Höll du några utav dina nyårslöften? 
Mina löften var att motionera mera och att färga håret rosa. Har varit utomhus och sprungit hela 6 gånger igår. Skulle inte säga att jag har hållt det löftet. Haha! Har dock uppfyllt ett löfte, håret blev rosa till slut! 

Tror du 2016 kommer bli lika bra? 

Jag har bestämt mig för att 2016 ska bli mycket bättre. 035.gif image by Ahiruchan  Har varit fast i mina egna tankar och mått så dåligt, men när jag nu får hjälp känns det som om jag kan göra så mycket mer. Har en del saker planerade som kommer 
 

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
RESA!   Det är så spännande och roligt. Det är en stor dröm när jag blir större. Att resa mycket. 

Nämn en positiv sak från 2015?  
Att två familjemedlemmar som varit allt för nära att lämna oss blivit fullt friska. En "reminder" till er, man vet aldrig när livet kan ta en kraftig sväng. 

Vad spenderade du mest pengar på? 
Well, inte så svårt att gissa, haha! Kläder, skor och annat kul! image

Lärde du dig något nytt under 2015? 
Jag har lärt mig mycket om mig själv. Hur jag igentligen mår och varför. Varför jag känner saker och ting. Att ag ska ta hand om mig sjölv mer och bry mig om bara mig ibland. Det är väldigt viktigt. 

Bästa köpet?  
Lätt biljetter till Janet Jackson!   Jösses, det trodde jag aldrig skulle hända! Även mina Michael Jackson LP's. Och mitt Wii U! 


Vilka länder besökte du? 
Jag har inte rest alls iår. Har hållit mig hemma i Sverige. Det vill jag ändra på 2016! 

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Jag gick på massage! bild  Ååå, vilken upplevelse! Funderar på att beställa en tid igen. Det var helt magiskt skönt. Började göra YouTube videos. jättekul att se att någon faktiskt tittar på dom. 

Vad var din största framgång 2015? 
Att jag vågade berätta för mina föräldrar hur jag mår. Det var jobbigt. Men det har även givit så mycket. Hade jag aldrig berättat det hade jag aldrig fått reda på vad som är fel. Är stolt över mig själv för att jag gjort det. 

Vad önskar du att du gjort mer? 
Jag önskar jag gjort saker som gjort mig glad. Vågat gå ut mer och inte avslutat på mycket planer jag haft. 
Även tänkt på vad jag köper, om jag verkligen vill ha en sak eller om man kan köpa något annat jag använder mer. 
Gjort mer Youtube videos. Det är kul och jag har idéer men får det aldrig gjort. Så himla trist. 

Vad önskar du att du gjort mindre? 
Oroat mig så mycket för allt. Det har hindrad mig så mycket för att göra saker jag velat göra. Men jag antar att jag är sån. 
 
 
image


RSS 2.0